Άρθρα για υγιεινή ζωή, ΥΓΙΕΙΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Ο Μαραθώνιος Ελέγχου Βάρους είναι ένας δωρεάν και διασκεδαστικός τρόπος να ελέγξεις το βάρος σου.

Ο Μαραθώνιος Ελέγχου Βάρους είναι ένας δωρεάν και διασκεδαστικός τρόπος να ελέγξεις το βάρος σου.
Συμμετέχοντας στον Μαραθώνιο γίνεσαι μέρος μιας ομάδας που συναγωνίζεται ενάντια σε άλλες ομάδες κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 10 ημερών.
Κάθε μέρα θα μοιράζεσαι την πρόοδο σου και θα έχεις εκπληκτική υποστήριξη και πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον προσωπικό σου στόχο.
Είναι λοιπόν σπριντ και όχι Μαραθώνιος. Σχεδόν, κάθε 10 μέρες βάζουμε πάλι τους στόχους μας και ξαναξεκινάμε.
Εστιαζόμαστε για 10 μέρες, απολαμβάνουμε ένα διάλειμμα για το Σαββατοκύριακο και ξεκινάμε πάλι. Παρόλο που το πιο πιθανό είναι να μην ολοκληρώσεις το ταξίδι σου ελέγχου βάρους σε 10 μέρες, θα κάνεις σίγουρα πρόοδο και θα έχεις κίνητρο να συνεχίσεις.
Στο ξεκίνημα θα λάβεις ένα πλάνο που θα το ακολουθείς για 10 μέρες το οποίο θα συμπεριλαμβάνει πληροφορίες διατροφής, βίντεο γυμναστικής για να σε βοηθάμε να κινείσαι περισσότερο, διευκρινίσεις για το πώς δουλεύουν τα προϊόντα μας και πώς σε βοηθάνε συν πάρα πολύ παρακίνηση και υποστήριξη από τον Captain της ομάδας (εμένα δηλαδή) και τους άλλους 8 παίκτες της ομάδας σου.
Στο τέλος των 10 ημερών υπάρχει πάντα ένα online Zoom Call όπου όλοι οι Captain συγκεντρώνουν τις ομάδες τους για να γιορτάσουμε τα αποτελέσματα της ομάδας τους και να συγκρίνουμε τα συνολικά αποτελέσματα για να ανακοινώσουμε τη νικήτρια ομάδα.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να συμμετέχεις είναι να επικοινωνήσεις μαζί μου.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετέχεις είναι να πάρεις τουλάχιστον ένα Herbalife Ρόφημα Formula 1 το οποίο θα το χρησιμοποιείς κατά τη διάρκεια των 10 ημερών. Φυσικά μπορείς αν θέλεις να πάρεις κι άλλα προϊόντα για να σε βοηθήσουν ακόμη περισσότερο στο αποτέλεσμά σου! Εάν δεν είσαι σίγουρος για το αν σου ταιριάζει όλο αυτό δεν υπάρχει πρόβλημα.
Έχουμε επίσης ένα Boot Camp Chat, που ειναι κάτι σαν υποστηρικτική ομάδα όπου μπορείς να παρακολουθείς κάποιες από τις δραστηριότητες και να σε προσκληθείς στον Zoom Call αναγνώρισης όπου θα δεις πώς τα πήγαν όλοι.
Ο αγώνας λαμβάνει χώρα στο Telegram οπότε θα χρειαστεί να κατεβάσεις της εφαρμογή. Ανυπομονώ να σε βοηθήσω να πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα που είχες ποτέ! Τι λες; Είσαι μέσα;
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΣΣΙΟΣ
ΚΙΝ.+306942202514