Άρθρα για υγιεινή ζωή, Herbalife Nutrition

Η HERBALIFE NUTRITION «ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

                                                                 Η HERBALIFE NUTRITION «ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 

Με μεγάλη υπερηφάνεια θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι η Herbalife Nutrition θα είναι ο «Επίσημος Προμηθευτής Διατροφής της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας» μέχρι τους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, παρέχοντας τη σειρά αθλητικής διατροφής Herbalife24 στους αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας και συμβάλλοντας
έμπρακτα στην προσπάθεια τους για διάκριση.

Η Herbalife Nutrition έχει μακρά παράδοση στον αθλητικό χώρο, τόσο μέσα από τις συνεργασίες της με κορυφαία σωματεία και αθλητές διεθνούς εμβέλειας, όσο και από την πολυετή στήριξη που παρέχει στην Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα. Η υποστήριξη μας αυτή είναι ένα ηχηρό μήνυμα ότι ο αθλητισμός δεν είναι προνόμιο αλλά δικαίωμα όλων.

Ο κος. Γιώργος Καπελλάκης δήλωσε για τη συνεργασία με τη Herbalife Nutrition: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να προσθέτουμε μία σπουδαία εταιρεία, στην οικογένεια της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής. Η Herbalife Nutrition στηρίζει τον αθλητικό χώρο και είναι μία εταιρεία παγκοσμίως αναγνωρισμένη. Ευελπιστούμε να έχουμε μία μακροχρόνια και πολύ εποικοδομητική συνεργασία, προς όφελος του Ελληνικού Παραολυμπιακού Αθλητισμού». 

Η κα. Ναταλία Μελισσινού, Γενική Διευθύντρια της Herbalife Nutrition Ελλάδας, Κύπρου & Λιβάνου, ανέφερε: «Για τη Herbalife Nutrition η υποστήριξη της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας αποτελεί  ιδιαίτερη τιμή και  μια πολύ σπουδαία αποστολή. Είμαστε υπερήφανοι που θα ενισχύσουμε τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών για επιτυχίες που είμαστε βέβαιοι ότι αυτά τα παιδιά θα μας φέρουν τα επόμενα χρόνια». 
 

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα της Herbalife Nutrition
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΙΣΣΙΟΣ
ΚΙΝ.+306942202514