Herbalife Nutrition

Δώδεκα λόγοι για να επιλέξετε τη Herbalife

1) Tα προιόντα της εταιρίας είναι το αποτέλεσμα ενδελεχών ερευνών και μελετών από την επιστημονική ομάδα της Αμερικής , μελετημένα σε κάθε λεπτομέρεια για μια καλύτερη και πιο υγιεινή διατροφή.

2) Στη λίστα των καταναλωτών των προιόντων της εταιρίας περιλαμβάνονται πολλοί γιατροί ,ενώ πασίγνωστοι και καταξιωμένοι Έλληνες διατροφολόγοι είναι θετικοί προς τη herbalife .

3)  Τα προιόντα αυτά έχουν υποστεί αυστηρούς ελέγχους από τους αρμόδιους φορείς υγείας και ειδικά στην Αμερική που υπάρχει και η μεγαλύτερη αυστηρότητα προτού κυκλοφορήσουν στην αγορά.

4) Είναι απολύτως ασφαλή για την υγεία των ανθρώπων εφόσον γίνεται μια φυσιολογική χρήση και τηρούνται οι αναγκαίες οδηγίες των γιατρών αν υπάρχουν από πριν παθολογικά προβλήματα .

5) Γιατί η κορυφαία επιστημονική ομάδα της herbalife χρησιμοποιεί αποκλειστικά συστατικά της φύσης για την παραγωγή των προιόντων.

6) Γιατί κυκλοφορούν 35 ολόκληρα χρόνια στη παγκόσμια αγορά με ότι αυτό σημαίνει για την αξιοπιστία τους .

7) Τα προιόντα εξελίσσονται διαρκώς ποιοτικά και επιστημονικά , τα δε ροφήματα μας  είναι τελευταίας γενιάς πιο vegan από ποτέ χωρίς πρόσθετα, χωρίς λακτόζη ,χωρίς γλουτένη.

8) Τα αποτελέσματα τόσων ευχαριστημένων καταναλωτών είναι η καλύτερη απόδειξη της αποτελεσματικότητας τους.

9) Είναι  πρακτικά στη χρήση ,απολύτως συμβατά με τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας και μπορεί ο καθένας ακόμη και στο χώρο εργασίας του να λάβει εύκολα ένα πλήρες γεύμα που θα τον κρατήσει χορτάτο και αποδοτικό για ώρες .

10 ) Τα προιόντα κυκλοφορούν νόμιμα στην Ελλάδα όπως και σε τόσες  άλλες χώρες , αλλοιώς δεν θα κυκλοφορούσαν ,είναι προφανές αυτό .

11) Η εταιρία είναι χορηγός σε αθλητικούς κολοσσούς όπως ο Ρονάλντο και σε τεράστιες ομάδες του εξωτερικού και της Ελλάδας , αυτό δείχνει και την αξιοπιστία και τη δύναμη του ονόματος της εταιρίας .

12)  Γιατί ενισχύει και επίσημα την ελληνική ολυμπιακή ομάδα ενόψει των ολυμπιακών αγώνων Τόκυο 2020 ,αποδεικτικό της αναγνωρισιμότητας και του κύρους της εταιρίας.

Δημητριος Μισσιος
Επισκοπου Βενιαμιν 4
Κοζανη
Κινητό: +30 6942202514
Mail [email protected]