ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ HERBALIFE

Γιατί να γίνω Ανεξάρτητος Συνεργάτης της Herbalife?

  • Μία Εταιρία Παγκόσμιας Κλάσης σας εκπροσωπεί

Η Herbalife δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 90 χώρες σε όλο τον κόσμο με καθαρές πωλήσεις 5 δισεκατομμύρια δολάρια για το 2014. Η Herbalife στήριζει άμεσα τους Ανεξάρτητους Συνεργάτες της να αναπτυχθούν βοηθώντας άλλους ανθρώπους να πετύχουν καλή διατροφή και υγιή και δραστήριο τρόπο ζωής.

 

  • Ανταγωνιστικό Πρόγραμμα Κερδών

Ως Ανεξάρτητοι Συνεργάτες της Herbalife έχετε τη δυνατότητα κερδών από τη λιανική και χονδρική πώληση, συν πρόσθετο εισόδημα μέσω δικαιωμάτων και bonus. Οι συνεχώς επαναλαμβανόμενες παραγγελίες από ικανοποιημένους πελάτες σας οδηγούν σε σίγουρη ανάπτυξη.

 

  • Προγράμματα Κατάρτισης

Μια σειρά από online εργαλεία marketing και πωλήσεων όπως και εκδηλώσεις συνεχούς κατάρτισης είναι διαθέσιμα ώστε να σας υποστηρίξουν. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί η Herbalife έχουν ως στόχο την επαγγελματική βελτίωση σας, ώστε να ανταποκριθείτε επαρκώς στις εξελισσόμενες απαιτήσεις των πελατών.

 

  • Προϊόντα που βασίζονται αποδεδειγμένα στην Επιστήμη

Υπό την καθοδήγηση της Επιστημονικής Ηγεσίας της Herbalife, η εταιρία ερευνά και αναπτύσσει τα προϊόντα της στο πλαίσιο ενός αυστηρού προγράμματος διασφάλισης ποιότητας, ελέγχου και ακεραιότητας των προϊόντων.

 

  • Αθλητικές Συνεργασίες Υψηλού Προφίλ

Η προβολή του brandτης Herbalife ενισχύεται σημαντικά μέσα από 190 περίπου χορηγίες αθλητικών εκδηλώσεων, από αθλητικές ομάδες και αθλητές από όλο τον κόσμο π.χ. Cristiano Ronaldo, LA Galaxy, την Κολομβιανή παίκτρια του γκόλφ PaolaMoreno, τον Ινδό αστέρα του criket Virat Kohliκ.α.

 

  • Δέσμευση για Κοινωνική Ευθύνη

Το Herbalife Family Foundation και το Πρόγραμμα Casa Herbalife παρέχει χρηματοδότηση για τη βελτίωση της διατροφής των παιδιών που έχουν ανάγκη σε περισσότερα από 120 προγράμματα CasaHerbalife σε όλο τον κόσμο . Το  HFF υποστηρίζει επίσης τις προσπάθειες αρωγής σε περιπτώσεις καταστροφών.

 

Ως Ανεξάρτητος Συνεργάτης της Herbalife πετυχαίνετε τους προσωπικούς

επαγγελματικούς σας στόχους και βελτιώνετε τη δική σας διατροφή

αλλά και των πελατών σας!

 

Το άρθρο είναι βασισμένο στο http://opportunity.herbalife.com/why-herbalife