Άρθρα για υγιεινή ζωή, Herbalife Nutrition, ΥΓΙΕΙΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

ΤΙPS για να μην παρουμε κιλά στην καραντίνα!

ΤΙPS για να μην παρουμε κιλά στην καραντίνα!

Περιοδος καραντίνας και πάλι … Eίναι σημαντικό να … κρατήσουμε χαρακτήρα, διατροφικά μιλώντας 😉 Να μην το παρακάνουμε με το φαγητό!
Η μέρα έχει μικρύνει, η θερμοκρασία έχει πέσει και το comfort food επιστρέφει στις ζωές μας (φαγητό δηλαδή που παρασκευάζεται με απλό και παραδοσιακό τρόπο και επιδρά συναισθηματικά). Αλήθεια, μπορούμε να μη στερηθούμε τη χαρά του φαγητού και του μαγειρέματος, αλλά και να μην πάρουμε κιλά;
ΝΑΙ … Τώρα μπορούμε να αφιερώσουμε χρόνο σε θρεπτικές διατροφικές επιλογές που θα μαγειρέψουμε οι ίδιοι, μπορούμε να πιούμε περισσότερο νερό που δεν προλάβαίναμε ή το ξεχνουσαμε, μπορούμε να φτιάξουμε σωστά τα ντουλάπια της κουζίνας μας, μπορούμε να ελέγξουμε τις επιλογές μας!.
Να μερικά βοηθητικά tips :
ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΟΙ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ
Τώρα που η δαπάνη ενέργειας είναι μειωμένη, καλό είναι να αποφεύγουμε τους πολλούς υδατάνθρακες, όπως τα μακαρόνια, ριζότα κλπ. Αλλά αν αγοράσεις μακαρόνια, προτίμησε τα ολικής, ή ντινκελ ή εκείνα που φτιάχνονται από ρεβίθια, κόκκινες φακές και παρόμοια συστατικά. Βοηθούν πολύ και το πεπτικό σου και δεν παίρνεις κιλά χωρίς λόγο.
ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ
Δεν γίνεται να λείπουν από το ψυγείο σου γαλακτοκομικά και τροφές που έχεις συνηθίσει να καταναλώνεις σε καθημερινή βάση. Προτίμησε όμως εκείνα που είναι χαμηλότερα σε λιπαρά. Επισης, να υπάρχουν παντα σαλατες και φρούτα στο ψυγείο. Σαλατες για να συνοδεύουν το κυρίως γεύμα αλλά και μόνες τους άλλες ώρες!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΥΓΡΑ
Μην ξεχνάς το νερό ! Μπορεί να σε αποτρέψει από τα τσιμπολογήματα 😉 Εχε ένα δικό σου μπουκάλι (Minimum 1,5 λίτρο) στο σπίτι και να ξέρεις ότι θα το τελειώσεις μέσα στην ημέρα.
Προσοχή στα ανθρακούχα ποτά! Αν θες κάτι διαφορετικό από νερό μπορείς να επιλέξεις το συμπηκνωμένο χυμό αλόης της Herbalife, που θα σε αναζωογωνίσει και είναι πολύ καλό και για ένα υγιή πεπτικό!
Επίσης, είναι η σωστή εποχή για να πίνεις ζεστά ροφήματα σε κούπα! Μια πολύ καλή επιλογή είναι το ρόφημα βοτάνων (τσάι) της Herbalife. Είναι γεμάτο αντιοξειδωτικά, ενισχύουν το ανοσοποιητικό, καθώς και τον μεταβολισμό..
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ
Έλα μωρέ, τι ψυχή έχει ένα γλυκάκι; Έτσι λες στον εαυτό σου την ώρα που φτιάχνεις ένα ακόμα κέικ. Να το φτιάξεις και να το ευχαριστηθείς, αλλά όχι συνέχεια. Στο ντουλάπι σου υπάρχουν ήδη θαυματουργές τροφές, όπως το μέλι ή τα αποξηραμένα φρούτα, όπως οι χουρμάδες ή ακόμα καλύτερα τα protein bar της Herbalife με ελάχιστες θερμίδες, 10γρ. πρωτείνη και όλη τη γλύκα!
Ή μπορείς να μην στερείσαι τα γλυκά και να τα φτιάχνεις στη light εκδοχή τους. Συμβουλή που είναι χρήσιμη ανεξαρτήτως καραντίνας. Πάρτε ιδέες εδώ στο Beyourbest κάθε Πέμπτη που παρουσιάζουμε υγιεινές συνταγές!
ΑΣΚΗΣΗ
Η άσκηση επιτρέπεται!! Θα σε βοηθήσει και στο να έχεις καλή φυσική κατάσταση αλλά και ψυχολογικά σε όλο αυτό!
Μην παραλείπεις λοιπόν, την άσκηση και μπορείς να κάνεις και εναλλαγές μέσα στην εβδομάδα… άλλες μέρες περπάτημα, άλλες ποδήλατο, άλλες γυμναστική στο σπίτι. Γυμνάσου μαζί μας εδώ στο Beyourbest με τους coaches μας στο σπίτι.
ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ
Αν κάτι δεν υπαρχει στο σπίτι δεν θα το φαω, αν υπάρχει θα το φάω … τόσο απλά! Οι τροφές και τα σνακ που έχουμε στα ντουλάπια μας να είναι οι καλές επιλογές …όχι σοκολάτες, μπισκότα και γενικά προϊόντα σακούλας! Κάντε υγιεινές αγορές για σνακ ή για τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε ένα γλυκό.
Τα προιόντα της Herbalife μας βοηθάνε ακόμα περισσότερο σε όλο αυτο
Θα πρότεινα να έχετε πάντα στο ντουλάπι σας Formula 1 της Herbalife Nutrition (και μάλιστα σε περισσότερες από 1 γεύσεις) …
– για να ξεκινάτε τη μέρα σας με ένα χορταστικό θρεπτικό πρωινό,
– για να έχετε ένα γρήγορο γεύμα όταν πεινάτε αλλά και
– για να το χρησιμοποιήτε στις συνταγές των γλυκών σας!
Τα θρεπτικά πρωτεινούχα ροφήματα F1, δημιουργήθηκαν ως απάντηση στην αυξημένη ζήτηση για υγιεινή διατροφή και για περισσότερα θρεπτικά συστατικά, καθώς παρέχουν 18g φυτικής πρωτεΐνης ανά μερίδα, προσφέρουν 4g εδώδιμων ινών και καλύπτουν τουλάχιστον το 38% της συνισταμένης πρόσληψης 25 βιταμινών και μετάλλων.
Προσφέρουν γεύση, ποιότητα, θρεπτικά και φυτικά συστατικά με ταυτόχρονη μειωμένη πρόσληψη θερμίδων. Επιπλέον, ενδείκνυται και για όσους ακολουθούν μία χορτοφαγική δίαιτα, καθώς παρασκευάζονται από vegan συστατικά, ενώ δεν περιέχουν γλουτένη και τεχνητές χρωστικές ουσίες. Όλα αυτά χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και στη θρεπτική ποιότητα, παρέχοντας σωστή διατροφή, ευκολία και γεύση σε ένα απολαυστικό ρόφημα σε 9 διαφορετικές γεύσεις.
Επιπλέον, η Herbalife Nutrition διαθέτει και προϊόντα για κάθε στιγμή της ημέρας, όπως μπάρες πρωτεΐνης, αλμυρά και γλυκά σνακς με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και με όλα τα απαραίτητα στοιχεία σε βιταμίνες και μέταλλα.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ‼️

 

Γνωρίστε όλα τα προϊόντα εσωτερικής και εξωτερικής διατροφής της Herbalife από τον Σύμβουλο Ευεξίας, Ανεξάρτητο Συνεργάτη και Διανομέα της εταιρίας,Δημήτριος  Μίσσιος 

Website: https://fit2go.gr/
Τηλέφωνο: 694 220 2514