Άρθρα για υγιεινή ζωή, Herbalife Nutrition, Ειδήσεις

Ολυμπιακός και Herbalife για 5η χρονιά μαζί

Herbalife και Ολυμπιακός συνεχίζουν μαζί για 5η διαδοχική χρονιά. Αυτή η συνεργασία που συνεχίζεται και για την σεζόν 2015 – 2016, επισημοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο «Vammos» του «Γ. Καραϊσκάκης» με τις δύο πλευρές να εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους.

Η εκδήλωση άρχισε με την τοποθέτηση της κυρίας Ναταλίας Μελισσινού που είναι Γενική Διευθύντρια Herbalife Ελλάδας – Κύπρου – Λιβάνου. Όπως ήταν φυσικό εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Ακολούθησε ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Ψηφιακών Μέσων και Ε.Κ.Ε. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνος Καρδιασμένος που ανέφερε τα εξής: «Είναι η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά συνεργασίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την Herbalife, μάλιστα η πρώτη χρονιά σηματοδοτήθηκε από την αλλαγή και τη νέα σελίδα στον Ολυμπιακό και από τότε είμαστε μαζί. Είναι ο επίσημος προμηθευτής της αθλητικής διατροφής για τον Ολυμπιακό σε μία πάρα πολύ επιτυχημένη συνεργασία η οποία έχει εδραιωθεί από τις πολύ καλές υπηρεσίες και τα υπέροχα προϊόντα που προσφέρει η Herbalife στην ομάδα μας. Όπως είπε και η κ. Μελισσινού είναι μία πολύ μεγάλη εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέα Υόρκης με πολύ μεγάλες ομάδες με τις οποίες συνεργάζεται, με πολύ μεγάλες αθλητικές προσωπικότητες όπως o Ρονάλντο, αλλά και άλλους πολλούς τους οποίους δεν ανέφερε η κ. Μελισσινού και είναι πάρα πολύ μεγάλη η λίστα. Είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη. Θεωρούμε και εμείς ότι είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε κοντά μας την Herbalife και μας στηρίζει. Ευελπιστούμε να έχουμε μία μακροχρόνια και πολύ εποικοδομητική χορηγική σχέση και στο μέλλον και βέβαια βρισκόμαστε πάντα δίπλα στη Herbalife σε οτιδήποτε χρειάζεται και αυτή σε εμάς, να μας στηρίζει διατροφικά για όλους μας τους αθλητές. Τους καλωσορίζουμε, τους ευχόμαστε πολύ καλή επιτυχία σε όλα τα πλάνα τα οποία έχουν για την χρονιά που έρχεται, πολύ καλές πωλήσεις και πάρα πολύ μεγάλες επιτυχίες και στο ερευνητικό της έργο».

Μετά τον λόγο πήρε ο Γεώργιος Μουλίνος, PhD. – MS, Διατροφολόγος, Μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Διατροφής της Herbalife. Όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκε σε πιο εξειδικευμένα θέματα εξηγώντας γιατί είναι τόσο σημαντικά τα προϊόντα της Herbalife στον οργανισμό ενός αθλητή που θέλει να διακρίνεται και να είναι ανταγωνιστικός στο κορυφαίο επίπεδο όπως είναι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει και εκπροσώπηση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Κολοβός, ήταν παρών δηλώνοντας τα εξής: «Όπως φαίνεται έχει αναπτυχθεί ένας ισχυρός δεσμός και ελπίζω να συνεχιστεί. Όπως γνωρίζουν όλοι η Herbalife είναι σπουδαία στην αθλητική διατροφή και εγώ ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού γνωρίζω πολύ καλά τις μας προσφέρει. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσουμε και να τους έχουμε ως το δυνατόν πιο πολύ μαζί μας».

Η Herbalife είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα της διατροφής και του δικτυακού marketing, τα προϊόντα της οποίας περιλαμβάνουν ροφήματα πρωτεΐνης, σνακ πρωτεΐνης, προϊόντα ενέργειας, αλλά και προϊόντα προσωπικής περιποίησης της επιδερμίδας (προσώπου, σώματος και μαλλιών). Προωθώντας τα προϊόντα της μέσω ενός δικτύου το οποίο αποτελείται από ανεξάρτητους συνεργάτες σε περισσότερες από 90 χώρες διασφαλίζει την παγκόσμια αποστολή της «να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων».