Herbalife Nutrition, ΥΓΙΕΙΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!!

Το Ιδανικό Πρωινό της Herbalife Nutrition είναι απίστευτα γευστικό, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και απαιτεί ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας. Και το καλύτερο; Μπορεί να προσαρμοστεί αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες. Το υγιεινό, ισορροπημένο πρωινό μας, δίνει στο σώμα σας την ενέργεια που χρειάζεται για να ξεκινήσετε την ημέρα σας.

ΘΡΕΨΗ

Ένα πλήρες υποκατάστατο γεύματος, που μπορείτε να απολαύσετε γρήγορα είναι τα πρωτεϊνούχα ροφήματα Formula 1, τα οποία παρασκευάζονται από vegan συστατικά, δεν περιέχουν γλουτένη, είναι κατάλληλα για vegetarians και προσφέρουν περισσότερο από το ένα τρίτο της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας από 25 βιταμίνες και μέταλλα. Απολαύστε το ρόφημα Formula 1 σε 9 υπέροχες γεύσεις.

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ

Ξυπνήστε με ένα αναζωογονητικό ρόφημα βοτάνων με πράσινο και μαύρο τσάι. Με λίγες θερμίδες και με εκχυλίσματα πράσινου και μαύρου τσαγιού, μπορείτε να το απολαύσετε ζεστό ή κρύο.

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα ποτήρι γευστικό και αναζωογονητικό Συμπυκνωμένο Χυμό Αλόης. Αυτό το ρόφημα λίγων θερμίδων περιέχει χυμό από αλόη βέρα και έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθά να μένετε ενυδατωμένοι.