Άρθρα για υγιεινή ζωή, Herbalife Nutrition, Ειδήσεις, ΥΓΙΕΙΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Δοκιμάσαμε τα υπέροχα πρωτεϊνούχα ροφήματα Herbalife Nutrition

Την εξαιρετική νέα σειρά πρωτεϊνούχων ροφημάτων Formula 1 παρουσίασε η Herbalife Nutrition, δίνοντάς μας την πιο υγιεινή και γευστική λύση για τα σνακ μας
Ποιος είναι αυτός που δεν έχει σκεφτεί έστω και μία φορά ότι θα πρέπει να βελτιώσει τη διατροφή του; Όχι μόνο για λόγους εμφάνισης, αλλά και γενικότερης υγείας και ευεξίας. Κι αν οι περισσότεροι ξέρουμε τις θερμίδες, οι οποίες πολλές φορές μας «βασανίζουν», καθώς και ότι πρέπει να παίρνουμε καθημερινά πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λιπαρά, βιταμίνες και διάφορα άλλα συστατικά με τη διατροφή μας, φαίνεται ότι δεν φροντίζουμε τη βάση όλων αυτών: να βελτιώσουμε το διατροφικό μας IQ. Με άλλα λόγια, να κάνουμε έξυπνες επιλογές, να ξέρουμε τι καταναλώνουμε. Σκεφθείτε ότι, σύμφωνα με το Ίδρυμα του Διεθνούς Συμβουλίου Πληροφοριών Τροφίμων, σχεδόν δύο στα τρία άτομα έχουν ακούσει τον όρο «θρεπτική πυκνότητα», αλλά πολύ λιγότεροι μπορούν να εξηγήσουν τι σημαίνει. Η θρεπτική πυκνότητα, λοιπόν, είναι ο δείκτης μέτρησης των θρεπτικών συστατικών που λαμβάνουμε ανά μερίδα ή ανά θερμίδα και είναι πολύ σημαντική αν θέλουμε να ακολουθήσουμε μια διατροφή πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία.

 

Ένα από τα πιο σημαντικά μακροθρεπτικά συστατικά είναι οι πρωτεΐνες, οι οποίες αποτελούν τα δομικά υλικά για τους μύες, για το δέρμα, για το αίμα μας. Όλοι χρειαζόμαστε πρωτεΐνη, όχι μόνο οι αθλητές, τα παιδιά και οι γυναίκες κατά την εγκυμοσύνη, πολλές φορές όμως ξεχνάμε να φροντίζουμε να τη λαμβάνουμε με τα σνακ που καταναλώνουμε. Τα οποία είναι ιδιαίτερα σημαντικά, καθώς «γεμίζουν» τη διατροφική μας ημέρα πολλές φορές τις ώρες της εργασίας, μετά τη βόλτα ή τη γυμναστική. Ευτυχώς, μια υπέροχη λύση έρχεται να μας δώσει η Herbalife Nutrition, η οποία δημιούργησε την εξαιρετική νέα γενιά πρωτεϊνούχων ροφημάτων Formula 1, σε 9 διαφορετικές γεύσεις. Τα ροφήματα Formula 1 περιέχουν υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη σόγιας και προσδίδουν περισσότερο από το ένα τρίτο της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας από 25 βιταμίνες και μέταλλα, όπως ο ψευδάργυρος και οι βιταμίνες C και D, που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, υποστηρίζοντας ένα δραστήριο τρόπο ζωής και συμβάλλοντας στην επίτευξη των ατομικών στόχων για τον έλεγχο του βάρους*, κατά τη διάρκεια των καθημερινών γευμάτων.

Τα πρωτεϊνούχα ροφήματα Formula 1 αποτελούν μία τέλεια επιλογή ροφήματος ως υποκατάστατο γεύματος και μπορούν να γίνουν μέρος της καθημερινής μας διατροφής, καθώς αποτελούν πηγή σημαντικών θρεπτικών συστατικών.


Πάρτε ιδέες από έξυπνες λύσεις για σνακ

Οποιοσδήποτε μπορεί να απολαύσει τα νέα προϊόντα της Herbalife Nutrition με ποικίλους τρόπους σε μικρά σνακ:

Γιαούρτι

Μία πολύ εύκολη και γρήγορη επιλογή είναι το αγαπημένο σε όλους γιαούρτι. Αναμειγνύουμε το ρόφημα σε σκόνη σε γιαούρτι της αρεσκείας μας και έχουμε ένα απολαυστικό και υγιεινό σνακ που μπορούμε να φάμε με μέτρο και χωρίς τύψεις.


Μαγειρεμένα φρούτα

Γευστικό, «γκουρμέ» επιδόρπιο, αντί των συνηθισμένων γλυκών, είναι τα φρούτα που έχουν μαγειρευτεί υγιεινά. Δοκιμάστε να ψήσετε φέτες από γκρέιπφρουτ ή πορτοκάλι στη σχάρα, ροδάκινα ή ανανά στο φούρνο ή να βράσετε φέτες από μήλα και δαμάσκηνα έως ότου μαλακώσουν. Πασπαλίστε με κανέλα ή μοσχοκάρυδο, ή όποιο άλλο μπαχαρικό σας αρέσει και έχετε μπροστά σας ένα σνακ για το οποίο μπορείτε να είστε περήφανοι!


Πρωινός καφές

Μια πιο υγιεινή εναλλακτική και εξίσου γευστική πρόταση είναι να πίνουμε το πρωί ένα ποτήρι High Protein Iced Coffee της Herbalife Nutrition. Ένας παγωμένος καφές από την Herbalife Nutrition, που είναι ωφέλιμος και για την υγεία μας, καθώς περιέχει 15g υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη, έχει παρασκευαστεί από 100% αληθινούς κόκκους καφέ Espresso Robusta, προσδίδει 80mg καφεΐνης, ενώ δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη, συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές ουσίες. Επιπλέον, περιέχει μόνο 80 θερμίδες ανά μερίδα και μπορούμε να τον απολαύσουμε είτε στο σπίτι, είτε… εν κινήσει, αρκεί να ανακατέψουμε 2 scoops από το High Protein Iced Coffee με 250ml κρύο νερό και να προσθέσουμε όσο πάγο μας αρέσει! Το High Protein Iced Coffee είναι πλέον διαθέσιμο σε 2 υπέροχες γεύσεις: Latte Macchiato και τη νέα γεύση Mocha!

Ρόφημα σε διάφορες γεύσεις

Αντί για κάποιο γεύμα, μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας ρόφημα σε οποιαδήποτε από τις 9 γεύσεις Formula 1 θέλουμε. Με αυτό τον τρόπο κερδίζουμε και σε γεύση και σε θερμίδες! Απλά αναμιγνύουμε δύο scoops (26g) της αγαπημένης μας γεύσης του Formula 1 σε 250ml κρύο, ημιαποβουτυρωμένογάλα (1.5% λιπαρά) και προσθέτουμε τα αγαπημένα μας φρούτα. Για μία vegan και χωρίς γαλακτοκομικά εκδοχή, αναμιγνύουμε με 250ml εμπλουτισμένου ροφήματος σόγιας ή άλλου φυτικού ροφήματος.

* Η υποκατάσταση ενός από τα κύρια ημερήσια γεύματα μιας δίαιτας μειωμένων θερμίδων με ένα υποκατάστατο γεύματος συμβάλλει στη διατήρηση του βάρους μετά την απώλεια βάρους, ενώ η υποκατάσταση δύο από τα κύρια ημερήσια γεύματα μιας δίαιτας μειωμένων θερμίδων με υποκατάστατα γεύματος συμβάλλει στην απώλεια βάρους.

Τα προϊόντα της Herbalife Nutrition διατίθενται αποκλειστικά μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών Herbalife Nutrition.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το weareherbalifenutrition.gr και ακολουθείστε:

Facebook: https://m.facebook.com/HerbalifeGreeceCyprus/

Instagram: https://instagram.com/herbalifenutrition.gr?igshid=18zf4hgubzwr

Youtube: https://www.youtube.com/playlist?list=PL29529CF1FF4A369F

«Πηγή: https://www.athensvoice.gr/advertorial/660520_dokimasame-ta-yperoha-proteinoyha-rofimata-tis-herbalife-nutrition?fbclid=IwAR2-F175i83mYySmNBW1MziF_0kjM0NjKeWyypOiQ7bgVPPC7doPN64SlR0»