Συνταγές

Γευστική Πρόταση για Πρωινό – Βρώμη με Formula 1

Γευστική Πρόταση για Πρωινό – Βρώμη με Formula 1

Οι νιφάδες βρώμης μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους για να αξιοποιήσουμε τα οφέλη τους. Εδώ θα βρείτε μια εύκολη συνταγή για να ετοιμάσετε ένα πρωινό με βρώμη, πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία.

Η βρώμη είναι μια νόστιμη λύση για ένα τέλειο πρωινό γεύμα και συνδυάζεται ιδανικά με κομμάτια αχλαδιού και δικό μας προϊόν «Βρώμη, Μήλο και Εδώδιμες Ίνες» με γεύση μήλο.

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά, συν 4 ώρες χρόνος αναμονή στο ψυγείο

Μερίδες: 1

Συστατικά:

  • 2 scoops Formula 1 Banana Cream της Herbalife Nutrition
  • 2 scoops Πρωτεϊνούχο Ρόφημα
  • ½ κ.γ. κανέλα σε σκόνη
  • 1 scoop “Βρώμη, Μήλο και Εδώδιμες Ίνες” της Herbalife Nutrition
  • 175ml + 2 κ.σ. κρύο νερό
  • ½ αχλάδι, ψιλοκομμένο
  • 30g νιφάδες βρώμης

Εκτέλεση:

1. Σε ένα μικρό μπολ, αναμίξτε το ψιλοκομμένο αχλάδι, το Βρώμη, Μήλο και Εδώδιμες Ίνες και 2 κ.σ. κρύο νερό. Ανακατέψτε καλά. Αφήστε το μίγμα να καθίσει όσο ετοιμάζετε τις νιφάδες βρώμης.

2. Σε ένα βαζάκι ή σε ένα μικρό μπολ αναμίξτε με ένα πιρούνι τις νιφάδες βρώμης, το Formula 1 και το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα.  Προσθέστε σταδιακά το υπόλοιπο νερό, ανακατεύοντας μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Προσθέστε από πάνω το μίγμα με το αχλάδι. Κλείστε καλά με το καπάκι του βάζου ή σκεπάστε με διάφανη μεμβράνη και τοποθετήστε στο ψυγείο για 4 ώρες ή και για όλη τη νύχτα.

3. Αν θέλετε, πασπαλίστε με επιπλέον κανέλα προτού σερβίρετε.

Διαθρεπτικές πληροφορίες ανά μερίδα*

Θερμίδες Πρωτεΐνη (g) Λιπαρά (g) Υδατάνθρακες (g) Σάκχαρα (g) Εδώδιμες ίνες (g)
372 28,1 6,9 48 15,6 15,1

* «Μόνο όταν προετοιμάζεται όπως υποδεικνύεται στην ετικέτα του προϊόντος, το προϊόν μας παρέχει τα ακριβή διαθρεπτικά οφέλη που αναγράφονται στην ετικέτα».

Αρχική