Herbalife Nutrition, Άρθρα για υγιεινή ζωή, ΥΓΙΕΙΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Ένα απαραίτητο συστατικό για κάθε κύτταρο του σώματος

Η πρωτεΐνη είναι ένα μακροθρεπτικό συστατικό που αποτελείται από 22 «δομικά στοιχεία» που ονομάζονται αμινοξέα. Οι πρωτεΐνες έχουν διαφορετικές λειτουργίες στο σώμα, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της μυϊκής μάζας και στη διατήρηση του μυϊκού συστήματος και υγιών οστών. Όταν δεν λαμβάνετε αρκετή ποσότητα πρωτεΐνης, μπορεί να είναι πιο δύσκολο να διατηρήσετε μία ισορροπημένη διατροφή και να επιτύχετε τους στόχους σας.

Στοχεύστε στην κατανάλωση έως 30% των ημερήσιων θερμίδων από πρωτεΐνη. Κατά τη διάρκεια της άσκησης, το σώμα σας απαιτεί περισσότερη πρωτεΐνη για την ανάπτυξη/διατήρηση των μυών και την προαγωγή της αποκατάστασης, οπότε να θυμάστε ότι η ανάγκη σε πρωτεΐνη μπορεί να διαφέρει. Ένας δραστήριος άνδρας που καταναλώνει έως 2,000* θερμίδες την ημέρα και επιθυμεί να αναπτύξει την μυϊκή του μάζα, θα πρέπει να στοχεύει στην κατανάλωση 150g1 πρωτεΐνης στην καθημερινή του διατροφή. Για μία γυναίκα, η οποία καταναλώνει έως 1,400 θερμίδες την ημέρα και επιθυμεί να ελέγξει το βάρος της, η σύσταση θα πρέπει να είναι μεταξύ 52-105g πρωτεΐνης ημερησίως2

Προσπαθήστε να καταναλώνετε ένα συνδυασμό πρωτεΐνης φυτικής και ζωικής προέλευσης καθημερινά. Η σόγια αποτελεί μία από τις καλύτερες φυτικές πηγές καθώς είναι μία «ολοκληρωμένη πρωτεΐνη» όπου παρέχει όλα τα σημαντικά αμινοξέα. Καθώς άλλες φυτικές πρωτεΐνες όπως οι ξηροί καρποί, σπόροι και φακές δεν είναι «ολοκληρωμένες πρωτεΐνες», προσπαθήστε να συνδυάζετε μία καλύτερη αναλογία αμινοξέων. Για ζωικής προέλευσης πρωτεΐνη, οι υψηλής ποιότητας πηγές περιλαμβάνουν τα ψάρια, τα πουλερικά, τα αυγά και τα χαμηλά σε λιπαρά γαλακτοκομικά προϊόντα, ενώ παρέχουν επιπλέον οφέλη όπως σίδηρο, ψευδάργυρο και βιταμίνες Β.

Τα πρωτεϊνούχα προϊόντα της Herbalife Nutrition μετατρέπουν την υγιεινή διατροφή σε παιχνίδι. Τα θρεπτικά μας προϊόντα, τα οποία απαιτούν ελάχιστη ή ακόμα και καθόλου προετοιμασία και καταναλώνονται εύκολα είναι ιδανικά για όσους έχουν ένα πολυάσχολο τρόπο ζωής και συνιστούν την τέλεια ευκαιρία για να απελευθερωθείτε από αυτές τις δικαιολογίες. Επιπλέον, αποτελούν μια ακόμα ευκαιρία να εφοδιάσετε το σώμα σας με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Νέα Γενιά Πρωτεϊνούχων Ροφημάτων Formula

Τα ροφήματα Formula 1 της Herbalife Nutrition περιέχουν 18g υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη σόγιας και προσδίδουν 5γρ. εδώδιμων ινών και περισσότερο από το ένα τρίτο της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας από 25 βιταμίνες και μέταλλα.

Η νέα γενιά των πρωτεϊνούχων ροφημάτων Formula 1 είναι διαθέσιμα σε 8 υπέροχες γεύσεις, σε συσκευασία των 550g: Smooth Chocolate, Vanilla Crème, Cookie Crunch, Strawberry Delight, Bannana Cream, Café Latte, Spiced Apple, Fruits of the Forest. Επίσης το Formula 1 Vanilla Crème είναι διαθέσιμο και σε συσκευασία των 780g

 

Formula 1 Express Healthy Meal Bar 7τμχ των 56g

Μπάρες ως υποκατάστατο γεύματος για τον έλεγχο του βάρους. Σχεδιασμένες με μία εξαιρετική ισορροπία σημαντικών θρεπτικών συστατικών, συμπεριλαμβανομένων των βασικών βιταμινών και μετάλλων. Σε 2 υπέροχες γεύσεις: Σοκολάτα και Κόκκινα Μούρα με Γιαούρτι.

Protein Bars (Μπάρες Πρωτεΐνης) 14τμχ των 35g

Μπάρες πρωτεΐνης με 10g πρωτεΐνης και μόνο 139 θερμίδες ανά μερίδα Περιορίστε την επιθυμία σας για σοκολάτα με ένα νόστιμο σνακ υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη ή απολαύστε αυτό το υγιεινό σνακ πριν ή μετά την προπόνηση. Σε 3 υπέροχες γεύσεις: Σοκολάτα – Φιστίκι, Βανίλια – Αμύγδαλο και Λεμόνι.

Protein Drink Mix (Πρωτεϊνούχο Ρόφημα) 588g

Πρωτεϊνούχο ρόφημα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη με γεύση βανίλια, το οποίο μπορείτε να απολαμβάνεται ως σνακ. Περιέχει 15g πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας, 7g υδατάνθρακες και 20 βιταμίνες και μέταλλα.

Formula 3 Εξατομικευμένες Πρωτεΐνες σε Σκόνη 240g

Ενισχύστε την καθημερινή σας πρόσληψη πρωτεϊνών με ένα εύκολο βήμα. Απλώς προσθέστε μια κουταλιά αυτού του πλούσιου σε πρωτεΐνη σόγιας και ορού γάλακτος προϊόντος στο καθημερινό σας ρόφημα Formula 1.

 

Gourmet Σούπα Τομάτας 672g

Σούπα σε μορφή σκόνης, με γεύση τομάτας και μεσογειακών αρωματικών βοτάνων. Με μόνο 104 θερμίδες ανά μερίδα και ετοιμο σε μερικά δευτερόλεπτα, το σνακ αυτό παρέχει 8 φορές περισσότερη πρωτεΐνη από ότι μία κανονική σούπα τομάτας3.

Ψημένοι Καρποί Σόγιας 12 ατομικά φακελάκια των 21,5g

Βολικά ατομικά φακελάκια με ψημένους καρπούς σόγιας, ιδανικά για εσάς που κινήστε εκτός σπιτιού. Ένα υγιεινό, θερμιδικά ελεγχόμενο, αλμυρό σνακ, για τη δική σας ευκολία, με 9g πρωτεΐνης και μόνο 110 θερμίδες ανά μερίδα.

* Στα πλαίσια του ελέγχου του βάρους

1 Jäger R, et al. J Int Soc Sports Nutr. 2017 Jun 20;14:20.

2 Flechtner-Mors M. Diabetes Metab Res Rev. 2010 Jul;26(5):393-405.

3 The composition of Foods; Food Standards Agency and The Institute of Food Research in the UK, 2006.

Αρχική