Herbalife Nutrition

HERBALIFE NUTRITION ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ???

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Μια εταιρεία ηγέτης στις κατηγορίες των υποκατάστατων γεύματος, των συμπληρωμάτων διατροφής και της αθλητικής διατροφής παγκοσμίως. Κάθε μέρα καταναλώνονται περισσότερα από 4 εκατομμύρια ροφήματα Herbalife Nutrition παγκοσμίως.

Ένα γκρουπ από φίλους έχουν μαζευτεί σε ένα κήπο και απολαμβάνουν Herbalife Nutrition ροφήματα.

ΠΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ

Επικοινωνούμε με τους πελάτες μας μέσα από ένα δίκτυο Ανεξάρτητων Συνεργατών.

Η εξατομικευμένη εμπειρία υψηλής ποιότητας που προσφέρουν οι Ανεξάρτητοι Συνεργάτες μας έχει καθοριστική σημασία για τον σκοπό μας. Υπερβαίνει την απλή παρουσίαση προϊόντων και συμπεριλαμβάνει κίνητρα και προσωποποιημένη υποστήριξη, που δίνουν στους πελάτες μας την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να αλλάξουν προς το καλύτερο.

Αυτό είναι που αποκαλούμε «Διαφορά Ανεξάρτητων Συνεργατών».

ΠΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ

Επικοινωνούμε με τους πελάτες μας μέσα από ένα δίκτυο Ανεξάρτητων Συνεργατών.

Η εξατομικευμένη εμπειρία υψηλής ποιότητας που προσφέρουν οι Ανεξάρτητοι Συνεργάτες μας έχει καθοριστική σημασία για τον σκοπό μας. Υπερβαίνει την απλή παρουσίαση προϊόντων και συμπεριλαμβάνει κίνητρα και προσωποποιημένη υποστήριξη, που δίνουν στους πελάτες μας την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να αλλάξουν προς το καλύτερο.

Αυτό είναι που αποκαλούμε «Διαφορά Ανεξάρτητων Συνεργατών».

Green Tick

Το γιατί μαs
Να κάνουμε τον κόσμο πιο υγιή και χαρούμενο

Green Tick

Η αποστολή μας
Να δημιουργήσουμε αποτελέσματα που εμπνέουν για μια καλύτερη ζωή

Green Tick

Ο τρόπος μας
Μέσω των αφοσιωμένων στο σκοπό μας Ανεξάρτητων Συνεργατών, που κάνουν τη διαφορά

Green Tick

Οι αξίες μας
Πράττουμε πάντα το Σωστό. Συνεργαζόμαστε. Βελτιωνόμαστε.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

Έχοντας ιδρυθεί το 1980, σήμερα η Herbalife Nutrition δραστηριοποιείται περισσότερες από 90 χώρες και απασχολεί περισσότερους από 9.500 εργαζομένους σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Το Ινστιτούτο της Herbalife Nutrition, που αποτελείται από κορυφαίους επιστήμονες και ειδικούς της διατροφής από ολόκληρο τον κόσμο, προάγει την υπεροχή και την αριστεία στον τομέα της διατροφής, μέσα από κλινικές μελέτες και έρευνες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Herbalife Nutrition αγρότες που εργάζονται στο χωράφι

Οι εγκαταστάσεις μας χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και συγκαταλέγονται μεταξύ των πλέον προηγμένων σε ολόκληρο τον κόσμο. Όλα τα εργαστήριά μας σε παγκόσμιο επίπεδο διαθέτουν πιστοποίηση ISO 17025. Στην Ευρώπη, η σειρά προϊόντων Herbalife24® ελέγχεται για απαγορευμένες ουσίες από την LGC, στο πλαίσιο του παγκοσμίου φήμης προγράμματος «Informed Sport».

Herbalife Nutrition εργοστάσιο με συσκευασίες Formula 1 στη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ

Οι Ανεξάρτητοι Συνεργάτες και οι εργαζόμενοί μας προσφέρουν στις κοινότητες που δραστηριοποιούνται. Αφιερώνουν εθελοντικά τον χρόνο τους και πραγματοποιούν δωρεές σε προγράμματα που προάγουν την καλή διατροφή και τον δραστήριο τρόπο ζωής μέσα από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό μας, το Ίδρυμα «Herbalife Nutrition Foundation».

Herbalife Nutrition Foundation χερια από παιδιά.

Το ίδρυμα Herbalife Nutrition Foundation (HNF) δημιουργήθηκε το 1994 και ασχολείται με τη βελτίωση της ζωής των παιδιών. Μέσα από το δίκτυο προγραμμάτων Casa Herbalife, το HNF συνεργάζεται με οργανισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο για να προσφέρει υγιεινή διατροφή σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Το Herbalife Nutrition Foundation (HNF), το οποίο ιδρύθηκε το 1994 ως Herbalife Family Foundation, έχει ως αποστολή του τη βελτίωση της ζωής των παιδιών, βοηθώντας οργανισμούς να παρέχουν υγιεινή διατροφή σε παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Επιπλέον, το HNF στηρίζει συχνά προσπάθειες αρωγής σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών.

Το 2005, το HFF παρουσίασε με υπερηφάνεια το πρόγραμμα Casa Herbalife Nutrition για να βοηθήσει στην παροχή υγιεινών και θρεπτικών γευμάτων, συνάπτοντας συνεργασίες με υφιστάμενα φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά. Σήμερα, πάνω από 120 προγράμματα έχουν ξεκινήσει σε 50 χώρες, στηρίζοντας 100.000 παιδιά καθημερινά, συμπεριλαμβανομένων 26 προγραμμάτων στην περιοχή EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική).

Στην Ελλάδα η Herbalife Nutrition υποστηρίζει από το 2006 ένα Casa Herbalife Nutrition, ένα  σπίτι στα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη, προσφέροντας την δικιά μας υποστήριξη στα παιδιά που μεγαλώνουν στο σπίτι.

Σε τι διαφέρει το HNF από άλλα φιλανθρωπικά ιδρύματα;

Όταν προσκαλούμε έναν οργανισμό να συμμετάσχει στην οικογένεια της Herbalife Nutrition, δεσμευόμαστε να παρέχουμε στήριξη μέχρι να μην υπάρχει πλέον ανάγκη. Δεν παρέχουμε απλά χρηματοδότηση, αλλά ενθαρρύνουμε ολόκληρη την οικογένεια της Herbalife Nutrition να βοηθήσει τη στήριξη των παιδιών στο πλαίσιο των προγραμμάτων Casa Herbalife.

Βασιζόμαστε σε γενναιόδωρους Ανεξάρτητους Συνεργάτες, υπαλλήλους και φίλους της Herbalife Nutrition για τη στήριξη του HNF και των προγραμμάτων Casa Herbalife και τη βοήθειά τους για να συγκεντρωθούν κεφάλαια σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Herbalife Nutrition είναι χορηγός της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Atlético Madrid.

ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΜΑΣ

Προσφέρουμε χορηγίες σε περισσότερες από 190 αθλητικές διοργανώσεις, ομάδες και αθλητές σε ολόκληρο τον κόσμο, μεταξύ άλλων και σε πάνω από 70 κορυφαίους αθλητές και ομάδες στην Ευρώπη. Κάποιες από τις ομάδες και τους αθλητές των οποίων είναι χορηγός η Herbalife Nutrition είναι: ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής Cristiano Ronaldo, η αμερικανική ποδοσφαιρική ομάδα LA Galaxy, γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Atlético Madrid και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

ΕΛΛΑΔΑ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

H Herbalife Nutrition με τη σειρά αθλητικής διατροφής Herbalife24, ανήκει στη μεγάλη οικογένεια των υποστηρικτών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ως «Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας», ενισχύοντας την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκυο 2021».

H σειρά Herbalife24 αποτελείται από μία ευρεία γκάμα προϊόντων ειδικά διαμορφωμένη για αθλητές. H Herbalife24 είναι η πρώτη ολοκληρωμένη αθλητική σειρά διατροφής που ενισχύει τους αθλητές 24 ώρες την ημέρα, βοηθώντας τους να φτάσουν στο μέγιστο των επιδόσεων τους, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη διατήρηση των επιδόσεων πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση.

ΕΛΛΑΔΑ & ΚΥΠΡΟΣ

Η Herbalife Nutrition στηρίζει την ελίτ του Eλληνικού και Kυπριακού αθλητισμού! Η Herbalife Nutrition αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή της προς τους Έλληνες και τους Κύπριους αθλητές. Από το 2019, η Herbalife Nutrition με τη σειρά αθλητικής διατροφής Herbalife 24, ανήκει και επίσημα στη μεγάλη οικογένεια των υποστηρικτών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ως «Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας», ενώ στο πλαίσιο του προγράμματος «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Τόκυο» της Ελληνικής και της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, ενισχύει την προσπάθεια των Ελλήνων και Κύπριων αθλητών και αθλητριών για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η ομάδα μας αποτελείται από τους παρακάτω αθλητές και αθλήτριες:

Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου

Ελλάδα:

 • Βολικάκης Χρήστος – Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ποδηλασίας Πίστας
 • Βολικάκης Ζαφείρης – Πρωταθλητής Ποδηλασίας Πίστας
 • Δράκου Νόρα – Πρωταθλήτρια Κολύμβησης
 • Ζήκος Κωνσταντίνος – Πρωταθλητής Στίβου στους Αγώνες Ταχύτητας
 • Μπόζη Μαρία και Κλωναρίδου Ραφαηλίνα – Πλήρωμα της Εθνικής Ομάδας Ιστιοπλοΐας στην Κατηγορία 470
 • Πλατανιώτη Ευαγγελία και Εβελίνα Παπάζογλου – Ντουέτο της Εθνικής Ομάδας Συγχρονισμένης Κολύμβησης
 • Σπανουδάκης Γιώργος – Πρωταθλητής Κολύμβησης
 • Τζάνος Γιώργος – Παγκόσμιος Πρωταθλητής Καράτε

Επιπλέον υποστηρίζουμε τους παρακάτω διακεκριμένους Αθλητές ΑμεΑ

 • Γκουλή Έφη – Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κολύμβησης ΑμεΑ
 • Καλαράς Μάκης – Ασημένιος Παραολυμπιονικής στη σφαιροβολία & Πρωταθλητής στο Sit Ski
 • Σταματοπούλου Αλεξάνδρα – Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κολύμβησης ΑμεΑ

Τέλος, υποστηρίζουμε τους γνωστούς Μαραθωνοδρόμους Σίκαλο Γιώργο και Κορολόγο Δημήτρη και την Εθνική Ομάδα Volley Ανδρών.

Μάριος Γεωργίου

ΕΛΛΑΔΑ & ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος:

 

 • Αρτυματά Ελένη – Πρωταθλήτρια Στίβου στους Αγώνες Ταχύτητας
 • Γεωργίου Μάριος – Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής Ενόργανης Γυμναστικής
 • Παναγή Νεκταρία – Πρωταθλήτρια Στίβου στο Άλμα εις Μήκος
 • Serban Raluka – Πρωταθλήτρια στο Tennis

 

«Είμαστε δίπλα σας σε κάθε προσπάθεια σας»
Η ομάδα της Herbalife Nutrition.