Ειδήσεις, Επιχειρηματική ευκαιρία, ΥΓΙΕΙΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Χορηγία Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

H Herbalife Nutrition με τη σειρά αθλητικής διατροφής Herbalife24, ανήκει στη μεγάλη οικογένεια των υποστηρικτών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ως «Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας», ενισχύοντας την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκυο 2020».

H σειρά Herbalife24 αποτελείται από μία ευρεία γκάμα προϊόντων ειδικά διαμορφωμένη για αθλητές. H Herbalife24 είναι η πρώτη ολοκληρωμένη αθλητική σειρά διατροφής που ενισχύει τους αθλητές 24 ώρες την ημέρα, βοηθώντας τους να φτάσουν στο μέγιστο των επιδόσεων τους, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη διατήρηση των επιδόσεων πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση.

Ο κος. Σπύρος Καπράλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, δήλωσε για τη συνεργασία με τη Herbalife24: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που προσθέσαμε μία ακόμα σπουδαία εταιρεία, στη μεγάλη οικογένεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Η Herbalife Nutrition έχει μακρά παράδοση στον αθλητικό χώρο, καθώς έχει συνεργαστεί με κορυφαίες ομάδες και αθλητές και πρόκειται για μία εταιρεία παγκοσμίως αναγνωρισμένη. Ευελπιστούμε να έχουμε μία μακροχρόνια και πολύ εποικοδομητική συνεργασία, προς όφελος του ελληνικού αθλητισμού και πιστεύω ότι τα αποτελέσματα της συνεργασίας μας, θα φανούν στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Η κα. Ναταλία Μελισσινού, Γενική Διευθύντρια της Herbalife Nutrition Ελλάδας, Κύπρου & Λιβάνου, τόνισε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι γι’ αυτή τη συνεργασία, αναλαμβάνοντας τη σπουδαία αποστολή να είμαστε επίσημος υποστηρικτής διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας, μερικούς μήνες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. Παράλληλα είμαστε και ιδιαίτερα υπερήφανοι που θα ενισχύσουμε την προσπάθεια των αθλητών για πρόκριση στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός, καθώς είμαστε σίγουροι ότι αυτά τα παιδιά, θα κάνουν όλους τους Έλληνες χαρούμενους και υπερήφανους με τις επιτυχίες τους τα επόμενα χρόνια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο αθλητισμός αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή της χώρας παγκοσμίως, με την Herbalife Nutrition να βάζει και αυτή το λιθαράκι της στο οικοδόμημα του ελληνικού αθλητισμού».