Δημήτριος Μίσσιος - 6942202514
Τηλεφωνικές παραγγελίες 6942202514 -  Δωρεάν Μεταφορικά !

Blog

Ειδήσεις, Herbalife Nutrition

Σχετικά με την Herbalife Nutrition

Herbalife Nutrition

Η Herbalife Nutrition είναι μία παγκόσμια εταιρεία διατροφής που σκοπός της είναι να κάνει τον κόσμο πιο υγιή και ευτυχισμένο. Αποστολή της εταιρείας από το 1980, είναι η παραγωγή και διάθεση εξαιρετικών προϊόντων και προγραμμάτων διατροφής που στόχο έχουν να αλλάξουν τη ζωή των ανθρώπων.

Μαζί με τους Ανεξάρτητους Συνεργάτες της Herbalife Nutrition, έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε λύσεις στα παγκόσμια προβλήματα της ελλιπούς διατροφής και της παχυσαρκίας, στη γήρανση του πληθυσμού, του συνεχώς αυξανόμενου κόστους υγειονομικής περίθαλψης, ενώ παράλληλα συμβάλλουμε στην αύξηση της επιχειρηματικότητας των ανθρώπων ανεξαρτήτως ηλικίας.

Η Herbalife Nutrition προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας που χαίρουν επιστημονικής τεκμηρίωσης, τα περισσότερα εκ των οποίων παράγονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας. Η δέσμευση της Herbalife Nutrition στην ποιότητα των προϊόντων μας αποτελεί το επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας. H εσωτερική διαδικασία παραγωγής και διασφάλισης ποιότητας “From Seed to Feed” της Herbalife Nutrition εξασφαλίζει την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων. Οι προμηθευτές και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα της Herbalife Nutrition περνούν από αυστηρούς εσωτερικούς ποιοτικούς ελέγχους για να διασφαλίσουμε ότι πληρούν τα πιο υψηλά πρότυπα της αγοράς.

Τα προϊόντα για στοχευμένη διατροφή, διαχείριση βάρους, ενέργεια και ευεξία, καθώς και τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης της Herbalife Nutrition διατίθενται αποκλειστικά και μόνο μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών της σε 90 χώρες. Συγχρόνως παρέχουμε εξατομικευμένη υποστήριξη μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών Herbalife Nutrition και μία υποστηρικτική κοινότητα που εμπνέει τους καταναλωτές να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής.

Μέσω των προσπαθειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Herbalife Nutrition υποστηρίζει το Herbalife Nutrition Foundation (HNF) και τα προγράμματα Casa Herbalife, συμβάλλοντας στην παροχή υγιεινής και σωστής διατροφής σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η Herbalife Nutrition είναι επίσης υπερήφανη χορηγός σε περισσότερους από 190 παγκοσμίου φήμης αθλητές, ομάδες και διοργανώσεις ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Cristiano Ronaldo, της LA Galaxy, και αρκετών Εθνικών Ολυμπιακών Ομάδων, συμπεριλαμβανομένης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Η Herbalife Nutrition έχει περισσότερους από 8.300 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο και οι μετοχές της διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE:HLF), με  κύκλο εργασιών για το 2018 ύψους 4,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.herbalife.com ή το www.IamHerbalife.com.

Η Herbalife Nutrition ενθαρρύνει τους επενδυτές να επισκεφθούν την ιστοσελίδα επενδυτικών σχέσεων στο ir.herbalife.com, καθώς εκεί υπάρχουν διαθέσιμες όλες οι τελευταίες οικονομικές πληροφορίες και νέα της εταιρείας.