ΥΓΙΕΙΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, Ειδήσεις

Ποιοτικά Προϊόντα Ειδικά για Εσάς

Αναγνωρίζουμε τις ανάγκες των πελατών μας και συνδυάζουμε αυτά τα ευρήματα με τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις. Στη συνέχεια, η ομάδα μας αποτελούμενη από ιατρούς, κατόχους PhD, επιστήμονες και διατροφολόγους εργάζεται μαζί με κορυφαίους συνεργάτες από όλο τον κόσμο για να προσφέρουμε κορυφαία προϊόντα διατροφής στους πελάτες μας.

Η Herbalife Nutrition έχει πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις σε εγκαταστάσεις, όπως νέα εργαστήρια και εξοπλισμό εργαστηριακών δοκιμών, στην ποιότητα των συστατικών αλλά και σε επιστημονικό προσωπικό, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις αυστηρές προδιαγραφές που έχουν θέσει ο Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης (ISO) και ο Οργανισμός Ασφάλειας Τροφίμων των ΗΠΑ (NSF International).

Ο στόχος μας είναι να προάγουμε, μέσω των προϊόντων μας, μία ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή και ένα δραστήριο τρόπο ζωής και να μετατρέψουμε την ισορροπημένη διατροφή σε μία απλή υπόθεση. Για την επίτευξη του στόχου αυτού, έχουμε επιλέξει να επενδύσουμε στην επιστήμη.

Το Επιστημονικό μας Επιτελείο (στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και ο David Heber, Ph.D., Πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Διατροφής της Herbalife Nutrition) έχει αφιερώσει τις τελευταίες τρεις δεκαετίες στη δημιουργία υψηλής ποιότητας, θερμιδικά ελεγχόμενων προϊόντων, ώστε να απλοποιήσει τη δημιουργία και διατήρηση του νέου σας διατροφικού πλάνου.

Από τον βραβευθέντα με Νόμπελ* Lou Ignarro, μέχρι τον πρώην διευθυντή του Οργανισμού Ελέγχου Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA)**, Vasilios Frankos, κάθε μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Herbalife Nutrition είναι κορυφαίο στον τομέα του. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία τους, εργάζονται για να μπορείτε να εμπιστεύεστε τα προϊόντα μας και να διασφαλίζουν ότι η επιστήμη που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία τους τεκμηριώνεται από επιστημονική βιβλιογραφία και κλινικές μελέτες.

* Το Ίδρυμα Nobel δεν συσχετίζεται με την Herbalife Nutrition και δεν αξιολογεί, εγκρίνει ή υποστηρίζει τα προϊόντα της Herbalife Nutrition.

** Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των Η.Π.Α. (FDA)