Ο Μαραθώνιος Ελέγχου Βάρους είναι ένα παιχνίδι που κάνει τη διαδικασία ελέγχου βάρους διασκεδαστική!

Συμμετέχοντας στον Μαραθώνιο γίνεσαι μέρος μιας ομάδας που συναγωνίζεται ενάντια σε άλλες ομάδες κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 10 ημερών.

Κάθε μέρα θα μοιράζεσαι την πρόοδο σου και θα έχεις εκπληκτική υποστήριξη και πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον προσωπικό σου στόχο.

Είναι λοιπόν σπριντ και όχι Μαραθώνιος;  Κάπως ναι, κάθε 10 μέρες βάζουμε πάλι τους στόχους μας και ξαναξεκινάμε. Εστιαζόμαστε για 10 μέρες, απολαμβάνουμε ένα διάλειμμα για το Σαββατοκύριακο και ξεκινάμε πάλι.

Παρόλο που το πιο πιθανό είναι να μην ολοκληρώσεις το ταξίδι σου ελέγχου βάρους σε 10 μέρες, θα κάνεις σίγουρα πρόοδο και θα έχεις κίνητρο να συνεχίσεις.

Στο ξεκίνημα θα λάβεις ένα πλάνο που θα το ακολουθείς για 10 μέρες το οποίο θα συμπεριλαμβάνει πληροφορίες διατροφής, βίντεο γυμναστικής για να σε βοηθάμε να κινείσαι περισσότερο, διευκρινίσεις για το πώς δουλεύουν τα προϊόντα μας και πώς σε βοηθάνε συν πάρα πολύ παρακίνηση και υποστήριξη από τον Captain της ομάδας (εμένα δηλαδή) και τους άλλους 8 παίκτες της ομάδας σου.

Στο τέλος των 10 ημερών υπάρχει πάντα ένα online Zoom Call όπου όλοι οι Captain συγκεντρώνουμε τις ομάδες μας για να γιορτάσουμε τα αποτελέσματα της κάθε ομάδας και να συγκρίνουμε τα συνολικά αποτελέσματα για να ανακοινώσουμε τη νικήτρια ομάδα.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να συμμετέχεις είναι να επικοινωνήσεις μαζί μας. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετέχεις είναι να πάρεις τουλάχιστον ένα Herbalife Ρόφημα Formula 1 το οποίο θα το χρησιμοποιείς κατά τη διάρκεια των 10 ημερών. Φυσικά μπορείς αν θέλεις να πάρεις κι άλλα προϊόντα για να σε βοηθήσουν ακόμη περισσότερο στο αποτέλεσμά σου!

Εάν δεν είσαι σίγουρος/η για το αν σου ταιριάζει όλο αυτό δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχουμε επίσης ένα Boot Camp Chat, που ειναι κάτι σαν υποστηρικτική ομάδα όπου μπορείς να παρακολουθείς κάποιες από τις δραστηριότητες και να σε προσκληθείς στον Zoom Call αναγνώρισης όπου θα δεις πώς τα πήγαν όλοι.

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στο Telegram (εφαρμογή chat παρόμοια με το messenger) οπότε θα χρειαστεί να κατεβάσεις της εφαρμογή.

Ανυπομονούμε να σε βοηθήσουμε να πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα που είχες ποτέ!

Τι λες; Είσαι μέσα;

O Μαραθώνιος Περιλαμβάνει:

  • Κλειστό Group Chat
  • Προσωπική Υποστήριξη
  • Συνταγές για Γεύματα / Σνακ
  • Πρόγραμμα Online Γυμναστικής
  • Πληροφόρηση
  • Tips Αποτοξίνωσης
  • Έμπνευση
  • Ομαδικότητα
  • Αποτελέσματα

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Αν κι εσύ θέλεις να πραγματικά να δείξεις στον εαυτό σου και στο σώμα σου την αγάπη σου έλα μαζί μας σε αυτό το υπέροχο ταξίδι!!

Η αποστολή μας είναι να σου δώσουμε κίνητρα και να σε εμπνεύσουμε να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

Μάθε περισσότερα συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.  Η φόρμα είναι απλά για εκδήλωση ενδιαφέροντος και όχι για δήλωση συμετοχής. Αφού επικοινωνήσουμε μαζί σου και σου εξηγήσουμε τα πάντα μπορείς να αποφασίσεις αν θέλεις να συμμετέχεις.