Ειδήσεις, ΥΓΙΕΙΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Ιστοριες Herbalife24 Cristiano Ronaldo

Ο CR7 κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα
Ο πρωταθλητής ποδοσφαιριστής Cristiano Ronaldo, που χορηγείται από τη Herbalife, μιλά για την εισαγωγή του στο άθλημα, όταν ήταν παιδί. Όλοι στην οικογένεια του Ronaldo αγαπούσαν το ποδόσφαιρο και ο ίδιος μεγάλωσε παίζοντας ποδόσφαιρο στους δρόμους με τους φίλους του. Ο Ronaldo αναφέρει ότι μία ημέρα ο πατέρας του, ο οποίος εργαζόταν σε έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο, του πρότεινε να πάει και να παίξει ποδόσφαιρο στον σύλλογο ενώ εκείνος θα δούλευε. Από εκείνο το σημείο, ο Ronaldo πήγαινε κάθε ημέρα, εκπαιδευόταν και λάμβανε βοήθεια από τον πατέρα του. Του άρεσε να είναι μέλος μιας ομάδας και απολάμβανε να παίζει ποδόσφαιρο. Ο Ronaldo αναφέρει ότι εκείνη την περίοδο κατάλαβε πως ήταν διαφορετικός από τους άλλους παίκτες, αλλά δεν πίστευε ότι μια ημέρα θα γινόταν επαγγελματίας. Ωστόσο, μετά από τρία ή τέσσερα χρόνια, άρχισε να σκέφτεται ποιες είναι οι επαγγελματικές ομάδες στις οποίες ήθελε να ενταχθεί. Παρακολουθώντας πολλούς αγώνες το όνειρό του να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής γινόταν ολοένα και ισχυρότερο.

Ο CR7 εξυψώνει την απόδοσή του με κορυφαία διατροφή
Ο πρωταθλητής ποδοσφαιριστής Cristiano Ronaldo μιλά για το πώς όταν ήταν νέος, δεν πιστεύε πολύ στη διατροφή και ότι πρωταρχικό του κίνητρο ήταν ο ίδιος να περνάει καλά. Αργότερα στη ανάπτυξη του άρχισε να συνειδητοποιεί πόσο σημαντική ήταν η διατροφή. Ο Ronaldo λέει ότι θεωρεί το σώμα του ένα όπλο και ότι του δίνει ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων παικτών. Πιστεύει ότι η ανάκαμψη μετά την προπόνηση και τους αγώνες είναι κριτικής σημασίας για την απόδοσή του, και αυτός είναι ο λόγος που συνεργάζεται με τη Herbalife. Ο Ronaldo αναφέρει πως αν δεν εκπαιδεύσει και δεν τροφοδοτήσει το σώμα του σωστά, δεν θα είναι ο καλύτερος. Και μην έχετε καμία αμφιβολία – ο Ronaldo θέλει να είναι ο καλύτερος.

Τα όρια υπάρχουν μόνο για να τα ξεπερνά
Ο πρωταθλητής ποδοσφαιριστής, Cristiano Ronaldo, που χορηγείται από τη Herbalife, μιλά για το πώς το να είσαι πατέρας είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για τον ίδιο. Παίρνει μεγάλη ευχαρίστηση όταν συμβουλεύει τον γιό του, όταν τον πηγαίνει στο σχολείο και όταν συνειδητοποιεί πόσο πολύ τον αγαπάει. Λέει ότι η συμβουλή που προσφέρει στον γιο του είναι να πιστεύει στον εαυτό του, να εργάζετε σκληρά και να ακολουθεί τα όνειρά του. Του λέει επίσης ότι εάν θέλει σεβασμό από τους άλλους, πρέπει ο ίδιος να τους σέβεται. Ο Ronaldo αναφέρει πως η καριέρα του μέχρι αυτό το σημείο βασίστηκε στο να πιέζει τον εαυτό του πέρα από τα όρια για να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Του αρέσει να ζει το παρόν και δεν ανησυχεί ιδιαίτερα για το μέλλον, γιατί ο ίδιος είναι πεπεισμένος πως το μέλλον θα είναι καλό. Ο Ronaldo αισθάνεται ότι βρίσκεται σε μία καλή θέση και προσβλέπει στη συνέχεια του παιχνιδιού.

Πηγή:herbalife24.gr