Ειδήσεις, ΥΓΙΕΙΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Ισορροπημένη διατροφή!!!

Το πιο σημαντικό πράγμα για τις θερμίδες και το σωματικό βάρος θερμίδες

είναι μονάδες ενέργειας που χρησιμοποιεί το σώμα ως καύσιμο για τις λειτουργίες και τις δραστηριότητές του
είναι κατασκευασμένα από πρωτεΐνες, λίπη και υδατάνθρακες από ό, τι τρώμε και πίνουμε
απαιτούνται για βασικές λειτουργίες του σώματος όπως η σωστή λειτουργία της καρδιάς, του εγκεφάλου και των πνευμόνων (επίσης γνωστή ως βασικός μεταβολισμός)
απαραίτητη ως καύσιμο για όλες τις δραστηριότητες – από την παραμικρή κίνηση των δακτύλων έως την διαδρομή 5 χιλιομέτρων
Ο αριθμός των θερμίδων που χρειαζόμαστε κάθε μέρα εξαρτάται από το βάρος μας, τη μυϊκή μας μάζα και πόσο δραστήριοι είμαστε.

Εάν τρώτε περισσότερες θερμίδες από το σώμα σας , αυτές οι επιπλέον θερμίδες αποθηκεύονται ως λίπος.
Εάν καταναλώνετε λιγότερες θερμίδες από ότι χρειάζεται το σώμα σας , οι αποθηκευμένες θερμίδες (λίπος) που έχουν αποθηκευτεί προηγουμένως χρησιμοποιούνται ως πρόσθετες πηγές ενέργειας.

Μια λίβρα = περίπου 3.500 θερμίδες

Για να χάσετε βάρος
Εάν καταναλώνετε 500 λιγότερες θερμίδες την ημέρα, καταναλώνετε συνολικά 3.500 λιγότερες θερμίδες την εβδομάδα – με αποτέλεσμα την απώλεια λίπους σωματικού λίπους κατά 1 λίβρα. Ωστόσο, δεν πρέπει ποτέ να τρώτε λιγότερο από 1.200 θερμίδες την ημέρα. *

Αν θέλετε να χάσετε περισσότερο από 1 λίβρα την εβδομάδα, θα πρέπει να μειώσετε ακόμα περισσότερο την πρόσληψη θερμίδων * ή να αυξήσετε τον αριθμό των θερμίδων που καίτε κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Για να διατηρήσετε το βάρος σας
Ισορροπίστε τις θερμίδες που τρώτε και πίνετε με τις θερμίδες που καταναλώνετε. **

Για τις γυναίκες:
Χρειάζεστε περίπου 26 θερμίδες ανά κιλό σωματικού βάρους. (Μια γυναίκα που ζυγίζει 68 κιλά χρειάζεται περίπου 1.800 θερμίδες την ημέρα.)

Για τους άνδρες:
χρειάζεστε περίπου 31 θερμίδες ανά κιλό σωματικού βάρους. (Ο άνθρωπος 90 κιλών χρειάζεται περίπου 2.800 θερμίδες την ημέρα.)

«Πηγή:» «Διαιτητικές Οδηγίες για τους Αμερικανούς, το 2005.» «(» «Διαιτητικές Οδηγίες για τους Αμερικανούς, 2005» «Υπουργείο Υγείας των ΗΠΑ, Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ (USDA) ..
** Πηγή: Διαιτητικές Οδηγίες για τους Αμερικανούς, το 2005.» “(” “Πολιτική Διατροφής για Αμερικανούς, 2005” “Τμήμα Υγείας, Τμήμα Γεωργίας,” “