Ειδήσεις

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Μέσω των προσπαθειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Herbalife Nutrition υποστηρίζει το Herbalife Nutrition Foundation (HNF) και τα προγράμματα Casa Herbalife, συμβάλλοντας στην παροχή υγιεινής και σωστής διατροφής σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Το Herbalife Nutrition Foundation (HNF), το οποίο ιδρύθηκε το 1994 ως Herbalife Family Foundation, έχει ως αποστολή του τη βελτίωση της ζωής των παιδιών, βοηθώντας οργανισμούς να παρέχουν υγιεινή διατροφή σε παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Επιπλέον, το HNF στηρίζει συχνά προσπάθειες αρωγής σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών.

Το 2005, το HFF παρουσίασε με υπερηφάνεια το πρόγραμμα Casa Herbalife Nutrition για να βοηθήσει στην παροχή υγιεινών και θρεπτικών γευμάτων, συνάπτοντας συνεργασίες με υφιστάμενα φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά. Σήμερα, πάνω από 120 προγράμματα έχουν ξεκινήσει σε 50 χώρες, στηρίζοντας 100.000 παιδιά καθημερινά, συμπεριλαμβανομένων 26 προγραμμάτων στην περιοχή EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική).

Στην Ελλάδα η Herbalife Nutrition υποστηρίζει από το 2006 ένα Casa Herbalife Nutrition, ένα  σπίτι στα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη, προσφέροντας την δικιά μας υποστήριξη στα παιδιά που μεγαλώνουν στο σπίτι.

Σε τι διαφέρει το HNF από άλλα φιλανθρωπικά ιδρύματα;

Όταν προσκαλούμε έναν οργανισμό να συμμετάσχει στην οικογένεια της Herbalife Nutrition, δεσμευόμαστε να παρέχουμε στήριξη μέχρι να μην υπάρχει πλέον ανάγκη. Δεν παρέχουμε απλά χρηματοδότηση, αλλά ενθαρρύνουμε ολόκληρη την οικογένεια της Herbalife Nutrition να βοηθήσει τη στήριξη των παιδιών στο πλαίσιο των προγραμμάτων Casa Herbalife.

Βασιζόμαστε σε γενναιόδωρους Ανεξάρτητους Συνεργάτες, υπαλλήλους και φίλους της Herbalife Nutrition για τη στήριξη του HNF και των προγραμμάτων Casa Herbalife και τη βοήθειά τους για να συγκεντρωθούν κεφάλαια σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το HNF και τα προγράμματα Casa Herbalife Nutrition στην περιοχής σας και για το πώς μπορείτε να συγκεντρώσετε χρήματα και να κάνετε δωρεές, παρακαλώ επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.herbalifenutritionfoundation.org/