Ειδήσεις, ΥΓΙΕΙΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Διαδικασία ‘From Seed to Seed’

Η Herbalife Nutrition φροντίζει να διασφαλίζει την άριστη ποιότητα των προϊόντων της ακολουθώντας την εσωτερική διαδικασία παραγωγής και διασφάλισης ποιότητας “from seed to feed”.

Ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος ξεκινά από τον σπόρο και την καλλιέργεια του σε ειδικές φάρμες, συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας παρασκευής στις εγκαταστάσεις μας και ολοκληρώνεται με τη συσκευασία των προϊόντων και τη διάθεση τους στην αγορά, προκειμένου να εξασφαλίζεται ο μέγιστος βαθμός ποιότητας σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ

Επενδύουμε σε προηγμένες και υπεύθυνες μεθόδους καλλιέργειας, για να παρασκευάσουμε τα καλύτερα δυνατά προϊόντα. Διαθέτουμε μια ομάδα επιστημόνων και παραγωγών από όλο τον κόσμο, αφοσιωμένους στην ανεύρεση των καλύτερων πρώτων υλών και συστατικών για τα προϊόντα μας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Καταβάλουμε τεράστια προσπάθεια για να διασφαλίσουμε πως τα προϊόντα της Herbalife Nutrition® πληρούν ή υπερβαίνουν τα ποιοτικά κριτήρια και πρότυπα του κλάδου μας. Μπορείτε να είστε σίγουροι για την αγνότητα και τη διατροφική αξία του κάθε συστατικού ξεχωριστά αλλά και για την ακεραιότητα των διαδικασιών που ακολουθούμε.

Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, παρακολουθούμε προσεκτικά τους χώρους αποθήκευσης των προϊόντων μας – διασφαλίζοντας πως τη στιγμή που παραλαμβάνετε τα προϊόντα, είναι το ίδιο ωφέλιμα και αποδοτικά, όπως τη στιγμή της παρασκευής τους.